banner



Ιωνικοσ Παοκ : ιστορικος ποδοσφαιρου: ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΡΟΝΙΑ : Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε .

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο σκληρός ιωνικός έβαλε τρία γκολ (!) στον δικέφαλο που πηγαίνει χωρίς φρένα στην κατηφόρα. Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του .

Από το κακό στο χειρότερο ο παοκ. Τα καλύτερα H.O.R.S.E Shots από το ΝÎ'Î' (video)
Τα καλύτερα H.O.R.S.E Shots από το ΝÎ'Î' (video) from allstarbasket.gr
Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Ο σκληρός ιωνικός έβαλε τρία γκολ (!) στον δικέφαλο που πηγαίνει χωρίς φρένα στην κατηφόρα. Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε . Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Από το κακό στο χειρότερο ο παοκ.

Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ.

Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Ο σκληρός ιωνικός έβαλε τρία γκολ (!) στον δικέφαλο που πηγαίνει χωρίς φρένα στην κατηφόρα. Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε . Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Από το κακό στο χειρότερο ο παοκ. Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του .

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε . Ο σκληρός ιωνικός έβαλε τρία γκολ (!) στον δικέφαλο που πηγαίνει χωρίς φρένα στην κατηφόρα. Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο.

Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε . ΕΠΟΣ: "Θα σε δω στο live του Survivor" είπε... - Sportdog
ΕΠΟΣ: "Θα σε δω στο live του Survivor" είπε... - Sportdog from sportdog.gr
Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Από το κακό στο χειρότερο ο παοκ. Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Ο σκληρός ιωνικός έβαλε τρία γκολ (!) στον δικέφαλο που πηγαίνει χωρίς φρένα στην κατηφόρα. Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε .

Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα .

Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Από το κακό στο χειρότερο ο παοκ. Ο σκληρός ιωνικός έβαλε τρία γκολ (!) στον δικέφαλο που πηγαίνει χωρίς φρένα στην κατηφόρα. Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε .

Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο σκληρός ιωνικός έβαλε τρία γκολ (!) στον δικέφαλο που πηγαίνει χωρίς φρένα στην κατηφόρα.

Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. LIVE: Î'ΣΤÎ'ΝÎ' - Î'ΡΗΣ
LIVE: Î'ΣΤÎ'ΝÎ' - Î'ΡΗΣ from fws.gr
Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Ο σκληρός ιωνικός έβαλε τρία γκολ (!) στον δικέφαλο που πηγαίνει χωρίς φρένα στην κατηφόρα. Από το κακό στο χειρότερο ο παοκ. Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε . Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα .

Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο.

Από το κακό στο χειρότερο ο παοκ. Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε . Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Ο σκληρός ιωνικός έβαλε τρία γκολ (!) στον δικέφαλο που πηγαίνει χωρίς φρένα στην κατηφόρα.

Ιωνικοσ Παοκ : ιστορικος ποδοσφαιρου: ΙΣΤΟΡΙÎ' ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜÎ'Î"ΩΝ ΧΡΟΝΙÎ' : Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε .. Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Ο σκληρός ιωνικός έβαλε τρία γκολ (!) στον δικέφαλο που πηγαίνει χωρίς φρένα στην κατηφόρα. Από το κακό στο χειρότερο ο παοκ. Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η .

0 Response to "Ιωνικοσ Παοκ : ιστορικος ποδοσφαιρου: ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΡΟΝΙΑ : Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel